la 14. elok.

|

Huwila Areena

BOXING NIGHT HUWILA AREENA

Boxing Night Olavinlinna 2021 siirtyy Huwila Areenaan keskelle Savonlinnan kaupunkia. Savonlinnassa nyrkkeillään jälleen elokuussa – Edis Tatlilla mahdollisuus tehdä historiaa!

BOXING NIGHT HUWILA AREENA

Aika ja paikka

14. elok. 2021 klo 19.00

Huwila Areena, Puistokatu 4, 57100 Savonlinna, Finland

Tapahtumasta

Boxing Night Olavinlinna 2021 siirtyy Huwila Areenaan keskelle Savonlinnan kaupunkia.

Savonlinnassa nyrkkeillään jälleen elokuussa – Edis Tatlilla mahdollisuus tehdä historiaa

Savonlinnassa nähdään 14. elokuuta jälleen huippuluokan ammattinyrkkeilyä, kun Edis Tatli (32–3) pääsee tavoittelemaan kevyen sarjan Euroopan mestaruutta. Tatlilla on nyt mahdollisuus tehdä kotimaista urheiluhistoriaa, sillä kukaan toinen suomalainen ammattinyrkkeilijä ei ole onnistunut voittamaan Euroopan mestaruutta kolmesti. Tatli voitti mestaruuden ensimmäisen kerran vuonna 2015 ja toistamiseen vuonna 2017.

“On todella hieno fiilis päästä jälleen kehään. Edellisestä matsista on kuitenkin kulunut kohta jo kaksi vuotta, kun korona on vaikeuttanut otteluiden järjestämistä”, Tatli sanoo.

“Olisi mahtavaa tehdä historiaa, joten odotan elokuuta innoissani. Aion antaa kaikkeni kehässä. Ottelen aivan yhtä nälkäisellä asenteella kuin silloin, kun tavoittelin EM-vyötä ensimmäisen kerran.”

Tatlia vastaan asettuu italialainen Gianluca Ceglia (16–3–1). 31-vuotias Ceglia on voittanut ammattilaisena sekä Italian mestaruuden että Euroopan Unionin alueen mestaruuden. Ceglia ja Tatli ovat kohdanneet useita samoja vastustajia: Ceglia voitti EU-mestaruuden vuonna 2019 tyrmäämällä Pasquale Di Silvion, ja Tatli puolestaan iski Di Silviosta pistevoiton vuonna 2011. Vuonna 2013 Ceglia hävisi Italian mestaruusottelussa pisteillä Manuel Lancialle, kun taas Tatli voitti Lancian teknisellä tyrmäyksellä Helsingissä vuonna 2016.

“Ceglia vaikuttaa sellaiselta perusitalialaiselta nyrkkeilijältä. Italialaiset ovat monesti kovakuntoisia ja sitkeitä kavereita, jotka taistelevat loppuun asti. Sen sijaan teknisesti he eivät ole välttämättä ihan huippuluokkaa”, Tatli analysoi.

“Sanoisin, että ottelun kulku riippuu paljon siitä, miten Ceglia lähtee liikkeelle. Jos Ceglia lähtee heti alussa haastamaan kovaa, se voi lähteä ulos nopeastikin, mutta jos vastustaja ottelee fiksusti varovaisemmin, matsi voi kestää pidempään. Itse aion joka tapauksessa pitää ottelun tiukasti kontrollissani. Sanotaanko näin, etten hae väkisin tyrmäystä, mutta lähden kyllä satuttamaan kaveria.”

Savonlinnan nyrkkeilyilta uudistuu koronakesän myötä. Kun aiempina vuosina on nyrkkeilty Olavinlinnassa, tällä kertaa ottelut isketään suuressa teltassa Huwila Areenalla. Elokuun tunnelmallinen, pimenevä ilta ja Huwilan tasokkaat tarjoilut takaavat katsojille unohtumattoman elämyksen.

Tapahtumassa nähdään myös useita muita nyrkkeilyotteluita. Illan esiottelut julkistetaan myöhemmin.

Tapahtuman liput tulevat myyntiin lähipäivinä.

Tapahtumatelttaan mahtuu noin tuhat katsojaa, joten nyrkkeilyn ystävien kannattaa olla ajoissa liikkeellä lippukaupassa!